PLANTAS AROMÁTICAS / AROMATIC PLANTS
Fiuncho
  Name: ANISE
  Scientific name: Pimpinella Anisum.  
  Orign: It comes from Egypt.
  Description: It´s an aromatic plant. It´s about 50 cm high. It has got white flowers.
  Culinary uses:

It´s used to boil the chestnuts, as spice in the French soup and to make desserts.

  Medicine uses: It´s used for respiratory problems. It facilitates the digestion.
  Cultivation:
It isn´t resistant to very damp lands. We have to pick up it when it has got dark brown colour. It blooms after three months.


Fiuncho
  Nome: FIUNCHO
  Nome científico : Pimpinella Anisum.  
  Orixe: Orixinario de Exipto.
  Descricion:
É unha planta aromática. Mide ó redor de 50 cm. Ten flores brancas.
  Usos culinarios: Emprégase para cocer as castañas, para postres. Utilízase como especia na sopa francesa.
  Usos médicinais: Utilízase para problemas respiratorios. Facilita a dixestión.
  Cultivo:
Non soporta as terras húmidas. Recóllese cando ten cor marrón escuro. As flores nacen despois de tres meses.
Fiuncho
  Nombre: ANÍS
  Nombre científico: Pimpinella Anisum.  
  Origen: Es originario de Egipto.
  Descripción: Es una planta aromática. Mide unos 50 cm. Tiene flores blancas.
  Usos culinarios:

Se utiliza para cocer las castañas, hacer postres o como especia en la sopa francesa.

  Usos medicinales: Se utiliza para problemas respiratorios. Facilita la digestión.
  Cultivo:
No soporta las tierras muy húmedas. Se recoge cuando tiene color marrón oscuro. Las flores nacen después de tres meses.


Move o rato á esquina superior esquerda ou dereita e poderás ver máis fichas das nosas plantas aromáticas