![]() |
Name: | Parsley | ||
Scientific name: | Petroselinum Crispum | |||
Orign: | It comes from Mediterranean | |||
Description: | It´s an aromatic plant. It has got greenish white flowers. It has got spice taste. | |||
Culinary uses: | It´s used for salads, meat, fish, soups, omelettes, bread and butter. | |||
Medicine uses: | It facilitates the digestion. It relieves pains of ears and teeth. | |||
Cultivation: | It needs damp lands. You can grow it in plant pots.It blooms in summer. You grow it at the end of winter. It blooms in summer. |
![]() |
Nome: | Perexil | ||
Nome científico : | Petroselinum Crispum | |||
Orixe: | Veu do Mediterráneo | |||
Descricion: | Ten follas aromáticas. Ten flores de cor branco verdoso. Ten un sabor picante | |||
Usos culinarios: | Emprégase en ensaladas, carnes, peixes, sopas, tortillas, pan e manteiga | |||
Usos médicinais: | Facilita a dixestión. Emprégase para a tos.Combate os gases. | |||
Cultivo: | Necesita terreos húmidos. Pódese plantar en macetas. Seméntase a finais do inverno. Florece no verán. |
![]() |
Nombre: | Perejil | ||
Nombre científico: | Petroselinum Crispum | |||
Origen: | Es originario del Mediterráneo | |||
Descripción: | Tiene hojas aromáticas. Tiene flores de color blanco verdoso. Tiene un sabor picante. | |||
Usos culinarios: | Se utiliza para carne, tomates y mozzarela. Se utiliza para salsas con pescado y carne asada. | |||
Usos medicinales: | Facilita la digestión. Calma dolores de oídos y muelas. | |||
Cultivo: | Necesita terrenos húmedos. Se puede plantar en macetas. Se siembra a finales de invierno. Florece en verano. |
Move o rato á esquina superior esquerda ou dereita e poderás ver máis fichas das nosas plantas aromáticas