PLANTAS AROMÁTICAS / AROMATIC PLANTS
Romeu
  Name: Rosemary
  Scientific name: Petroselinum Crispum  
  Orign: It comes from Mediterranean.
  Description: It is used for sauces , for tomato sauce, soups, meat, game or roast fish
  Culinary uses: It facilitates the digestion. It is used for headaches. It´s very useful to relax the feet.
  Medicine uses: It facilitates the digestion. It relieves pains of ears and teeth.
  Cultivation: Its cultivation is easy in a flowerpot. You recollect it in spring and summer. You have to plant it in sunny places. It flowers during all year but better in spring.


Romeu
  Nome: Romeu
  Nome científico : Rosmarinus officinalis  
  Orixe: Región Mediterránea
  Descricion:
Arbusto de dous metros de altura. Ten follas de cor verde. As súas flores son azuis. Planta con froitos.
  Usos culinarios: Se utiliza en salsas, salsa de tomate, sopas, carnes, carnes de caza y pescados asados.
  Usos médicinais: Utilízase para a dixestión, para dores de cabeza . E moi útil para relaxar os pés.
  Cultivo: É fácil o seu cultivo en maceta.Recóllese na primaveira e no verán. Florece durante todo o ano, pero mellor na primaveira.
Romeu
  Nombre: Romero
  Nombre científico: Rosmarinus officinalis  
  Origen: Rexión Mediterránea
  Descripción: Tiene hojas aromáticas. Tiene flores de color blanco verdoso. Tiene un sabor picante.
  Usos culinarios: Se utiliza para carne, tomates y mozzarela. Se utiliza para salsas con pescado y carne asada.
  Usos medicinales: Facilita la digestión. Calma dolores de oídos y muelas.
  Cultivo:
Necesita terrenos húmedos. Se puede plantar en macetas. Se siembra a finales de invierno. Florece en verano.


Move o rato á esquina superior esquerda ou dereita e poderás ver máis fichas das nosas plantas aromáticas