Menú outubro-marzo
xestionweb
/ mércores 15 de novembro do 2006
|
Menú Outubro
Semana do 2 ao 6
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Ensalada de pasta
|
Filetes de polo á crema con arroz en branco
|
Iogurt
|
Martes |
Lentellas guisadas
|
croquetas
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Sopa xuliana con pasta
|
Merluza con salsa
|
Arroz con leite
|
Xoves |
Pisto calabacín
|
Filetes panados con tomate natural
|
Natillas
|
Venres |
Ensalada mixta con atún
|
Tortilla española con salsa tomate
|
Iogurt
|
Semana do 9 ao 13
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Sopa de verduras
|
Albóndigas con pataca cocida
|
Froita do tempo
|
Martes |
Crema de cenoria
|
Fideos con sepia
|
Iogurt
|
Mércores |
Caldo
|
Raxo con patacas fritidas
|
Froita do tempo
|
Xoves |
Non lectivo
|
||
Venres |
Pizza
|
Merluza fritida con salsa de tomate
|
Froita do tempo
|
Semana do 16 ao 20
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Croquetas
|
Arroz con calamares
|
Melocotón en almibar
|
Martes |
Ensalada con patacas
|
Rape fritido con pataca cocida
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Sopa
|
Tortilla de patacas con tomate natural
|
Iogurt
|
Xoves |
Coliflor en allada
|
Costela de porco asada
con patacas fritidas
|
Froita do tempo
|
Venres |
Pizza
|
Caldeirada de pescado
|
Arroz con leite
|
Semana do 23 ao 28
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Sopa de peixe
|
Xamón cocido en filetes con puré de pataca
|
Froita do tempo
|
Martes |
Crema de calabacín
|
Filetes rusos con patacas fritidas
|
Piña en almíbar
|
Mércores |
Sopa
|
Chocos fritidos con patata cocida
|
Iogurt
|
Xoves |
Ovos con salsa de tomate e atún
|
Xudías con Xamón
|
Bola de maíz
|
Venres |
Espagueti carbonara
|
Peixe en salsa
|
Froita do tempo
|
Menú Novembro
Semana do 30 de outubro ao 3 de novembro
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Sopa de puerros e cenoria
|
Espaguetis con salsa tomate e atún
|
Macedonia
|
Martes |
Espárragos con xamón e maionesa
|
Tortilla española
|
Froita do tempo
|
Mércores |
NON LECTIVO
|
||
Xoves |
Empanada de atún
|
lulas á romana con ensalada de leituga
|
Iogurt
|
Venres |
Croquetas
|
lentellas guisadas
|
Froita do tempo
|
Semana do 6 ao 10
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Empanadilla de atún
|
Xudías con xamón
|
Biscoitada e leite
|
Martes |
Croquetas
|
Carne gratinada ao queso con pure de pataca
|
Arroz con leite
|
Mércores |
Ensalada de pasta
|
Rape fritido con pataca cocida
|
Iogurt
|
Xoves |
Ensalada de leituga e tomate
|
Estofado de tenreira con arroz en branco
|
Ananás en xaropa
|
Venres |
Pizza
|
Caldeirada de pescado
|
Froita do tempo
|
Semana do 13 ao 17
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Cogumelos con panceta
|
Albóndigas con garnición
|
Natillas
|
Martes |
Musliños de mar con leituga
|
Arroz caldoso con pescado e marisco
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Zamburiñas en salsa
|
Tortilla de pataca
|
Iogurt
|
Xoves |
Sopa de fideos
|
Raxo con patacas fritidas
|
Froita do tempo
|
Venres |
Ensalada de leituga
|
Choco en salsa con arroz en branco
|
Melocotón en xaropa
|
Semana do 20 ao 24
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Pisto de Calabacín
|
Filete con patacas cocidas
|
Froita do tempo
|
Martes |
Ensalada de leituga
|
Fabada
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Ensalada de patacas
|
Rape fritido con tomate natural
|
Iogurt
|
Xoves |
Coliflor en allada
|
Costela de porco asada
con patacas fritidas
|
Mousse de limón
|
Venres |
Pizza
|
Marmitako de bonito
|
Froita do tempo
|
Menú Decembro
Semana do 27 de novembro ao 1 de decembro
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Ensalada de arroz e atún
|
Filete de pescada con pementos fritidos
|
Froita do tempo
|
Martes |
Ensalada de leituga
|
Fabada
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Sopa de fideos
|
Tortilla de pataca con tomate natural
|
Iogurt
|
Xoves |
Ovos con salsa de tomate e atún
|
Xudias con xamón
|
Bola de iogurt
|
Venres |
Sopa de fideos
|
Filete con patacas cocidas
|
Froita do tempo
|
Semana do 4 ao 8
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Pizza de xamón
|
Filete de abadexo con tomate natural |
Froita do tempo |
Martes |
Croquetas
|
lentellas guisadas |
Froita do tempo |
Mércores |
Non lectivo
|
||
Xoves |
|||
Venres |
Semana do 11 ao 15
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Ensalada de pasta con atún
|
Rape en salsa verde
|
Froita do tempo
|
Martes |
Empanadillas de atún
|
Guiso de carne
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Croquetas con leituga
|
Hélices con salsa de tomate e atún
|
Iogurt
|
Xoves |
Ensalada de garavanzos
|
Milanesa con pataca cocida
|
Mouse de limón
|
Venres |
Pizza
|
Filete de merluza con leituga e cebola
|
Melocotón en xarope
|
Semana do 18 ao 22
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Sopa de fideos
|
Xamón cocido en filetes con puré de pataca
|
Froita do tempo
|
Martes |
Crema de cenoria
|
Tortilla española
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Ensalada de leituga con cebola e olivas
|
lentellas guisadas
|
Iogurt
|
Xoves |
Sopa de porros e cenoria
|
Macarróns a bolognesa
|
Macedonia en xarope
|
Venres |
Empanada de atún
|
Arroz á cubana
|
Ananás en xarope
|
Menú proposto por Estefanía Galego Montes de 4º de ESO |
Menú Xaneiro
Semana do 8 ao 12
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Sopa de porros e cenoria
|
Arroz á cubana
|
Macedonia en xarope
|
Martes |
Empanadillas de atún
|
Lentellas guisadas
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Sopa xuliana con pasta
|
Pescada fritida con cebola e pementos
|
Iogurt
|
Xoves |
Sopa de peixe
|
Tortilla de pataca con tomate natural
|
Froita do tempo
|
Venres |
Croquetas de xamón
|
Espagueti con salsa tomate e atún
|
Froita do tempo
|
Semana do 15 ao 19
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Sopa de fideos
|
Merluza en salsa verde con pataca cocida
|
Froita do tempo
|
Martes |
Crema de cenoria
|
Polo asado con arroz en branco
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Empanadillas de atún
|
fabada
|
Iogurt
|
Xoves |
Croquetas de polo
|
Marmitako de bonito
|
Natillas
|
Venres |
Sopa de porros e cenoria
|
Milanesa con pata cocida
|
Froita do tempo
|
Semana do 22 ao 26
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Empanadilla de atún
|
Xudías con xamón
|
Biscoitada e leite
|
Martes |
Pisto de calabacín
|
Arroz con peixe e marisco
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Croquetas de xamón
|
Guiso de peixe
|
Iogurt
|
Xoves |
Coliflor en allada
|
Costela de porco asada
con patacas fritidas
|
Froita do tempo
|
Venres |
Ensalada de leituga e tomate
|
Lentellas guisadas
|
Natillas
|
Semana do 29 ao 2 de febreiro
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Crema de cenoria
|
Macarrons con salsa de tomate e atún
|
Froita do tempo
|
Martes |
Sopa de peixe
|
Tortilla de pataca con tonate natural
|
Melocotón en xarope
|
Mércores |
Caldo
|
Merluza fritida con cebola e pementos
|
Iogurt
|
Xoves |
Sopa de fideos
|
Polo asado con puré de pataca
|
Froita do tempo
|
Venres |
Espagueti con ovos
|
Peixe en salsa
|
Froita do tempo
|
Menú Febreiro
Semana do 5 ao 9
Luns |
Sopa de porros e cenoria
|
Espaguetis con salsa tomate e atún
|
Macedonia en xarope
|
Martes |
Ensalada de leituga e tomate
|
Estofado de tenreira con arroz en branco
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Sopa xuliana con pasta
|
Pescada fritida , cebola e pementos
|
Iogurt
|
Xoves |
Crema de cenoria
|
lulas á romana con ensalada de leituga
|
Froita do tempo
|
Venres |
Croquetas
|
lentellas guisadas
|
Froita do tempo
|
Semana do 12 ao 16
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Sopa de peixe
|
Arroz á cubana
|
Melocotón en xarope
|
Martes |
Espárragos con xamón e maionesa
|
Tortilla española
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Ensalada de pasta
|
Rape a mariñeira
|
Iogurt
|
Xoves |
Sopa de cocido
|
Cocido galego
|
Orellas
|
Venres |
Pizza
|
Caldeirada de pescado
|
Froita do tempo
|
Semana do 19 ao 23
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Non lectivo
|
||
Martes |
|||
Mércores |
|||
Xoves |
Sopa de fideos
|
Carne gratinada ao queso con pure de pataca
|
Froita do tempo
|
Venres |
Empanada
|
Fabada
|
Melocotón en Xarope
|
Semana do 26 ao 2 de marzal
1º |
2º |
Sobremesa |
|
Luns |
Empanadilla de atún
|
Xudías con xamón
|
Biscoitada e leite
|
Martes |
Croquetas de polo
|
Marmitako de bonito
|
Froita do tempo
|
Mércores |
Ensalada de patacas
|
Rape fritido con tomate natural
|
Iogurt
|
Xoves |
Sopa de fideos
|
Raxo co patacas fritidas
|
Arroz con leite
|
Venres |
Sopa de peixe
|
Filete ruso con pure de pataca
|
Froita do tempo
|