Cos nosos mellores desexos

para estas festas

e o vinceiro 2.008.

 

 

ABAIXO

       O comedor funcionará dende o 12 de setembro de 2007 ata o 20 de xuño de 2008 ( ou sexa dende o primeiro día de curso ata o último).

 

 As comidas prepáranse diariamente na cociña do colexio, fuxindo de produtos precociñados.

 

MENÚ DO MES DE XANEIRO DE 2008

 

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

 

8

. SOPA DE FIDEOS

. GUISO DE TENREIRA

. FROITA

9

·    CALDO DE REPOLO.

·    PEIXE AO FORNO.

·    IOGURT

 

10

·    XUDÍAS CON XAMÓN

·    PEITUGA DE POLO CON PATACAS FRITAS

·    FLAN.

11

·    LENTELLAS

·    TORTILLA DE PATACAS CON ENSALADA.

·    FROITA.

14

·    CREMA DE CENORIA.

·    ARROZ CON CARNE

·    FROITA.

15

·    FABADA.

·    LASAGNA.

·    FROITA.

16

·    MACARRÓNS GRATINADOS.

·    PEIXE A ROMANA CON ENSALADA

·    IOGURT.

 

17

·    ENTREMESES.

·    POLO ASADO CON GUARNICIÓN

·    FROITA.

18

·  CALDO DE GRELOS.

·  EMPANADA DE ATÚN CON ENSALADA.

·    MOUSE  DE CHOCOLATE.

21

·    SOPA DE PASTA

·    OVOS COCIDOS CON VERDURA E CHORIZO

·    MELOCOTÓN.

 

22

·    POTAXE DE GARAVANZOS.

·    PESCADA EN SALSA VERDE

·    NATILLAS.

23

·   CALDO DE REPOLO.

·    COSTELA ASADA CON PATACAS FRITAS E ENSALADA.

·   FROITA

24

·       CREMA DE CABACIÑA.

·       POLBO Á FEIRA.

·       IOGURT.

25

·    SOPA XULIANA.

·    ALBÓNDIGAS CON                       ESPAGUETTI.

·    FROITA

28

·    LENTELLAS.

·    PAELLA.

·    FROITA.

29

·    SOPA DE AVE.

·    PATACAS GUISADAS CON CARNE.

·    FROITA.

 30

. POTAXE DE GARAVANZOS

. TORTILLA ESPAÑOLA CON ENSALADA

. PIÑA

 31

. ARROZ TRES DELICIAS

. PEIXE Á ROMANA CON TOMATE

. IOGURT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                

 


 

 

NOTA: A COMIDA IRÁ ACOMPAÑADA DE LEITE. PODERÁSE MODIFICAR O CONTIDO DESTE MENÚ SE AS CIRCUNSTANCIAS DO MOMENTO ASÍ O REQUIREN. SERVIRASE A FROITA MÁIS AXEITADA A CADA ÉPOCA DO ANO.

 

 

ARRIBA